Gratis Versand deutschlandweit ab €49

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist noch leer.

Zwischensumme: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Versandkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Bezahlkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Kombivorteil: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Rabatt - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Gesamtsumme: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Zum Warenkorb Zur Kasse

Erfahrungen Bachblüten für Hunde

Erfahrungen Bachblüten für Hunde

Die Wirkung von Bachblüten ist nicht wissenschaftlich bestätigt. Die Wirkung ist von Tier zu Tier verschieden.

Onze Jack reageert goed op jouw bach druppels

Beurteilung
Rezension von Van Drie am 5. Mai 2022

Onze Jack Russell/shih tzu reageert er goed op ,is minder onrustig dus ook minder aggresief.

Zo tevreden!

Beurteilung
Rezension von Pien am 5. Mai 2022

Inmiddels gebruiken 3 van de 4 gezinsleden de druppels. We merken dat we door de druppels ontspannen en heerlijk slapen en doorslapen.

Werkt goed

Beurteilung
Rezension von Wim am 4. Mai 2022

Het heeft even geduurd maar nu zijn we er. Hij slaapt rustiger. Nog wel wakker, maar niet meer zo'n drama!

Niks meer gesloopt

Beurteilung
Rezension von Adrie am 25. April 2022

ik weet niet wat ik mee maak dribbels is afgelopen week meer alleen geweest en heeft niks meer kapot gebeten Kan dat zo snel al werken?

Hyperactief

Beurteilung
Rezension von Rita am 25. April 2022

Bo is door de druppels positief veranderd, hij is een stuk rustiger, minder angstig en luistert goed (voor een puppy). Bedankt daarvoor.

0 opvliegers

Beurteilung
Rezension von Patsy am 25. April 2022

Zoals het nu gaat, gaat het prima! Slaap is goed, 0 opvliegers:)

Bestellen dit voor de 3e keer

Beurteilung
Rezension von Peter am 25. April 2022

Wij zijn er blij mee. Zita is meer ontspannen en door dat minder agressief. Dankjewel

Goed

Beurteilung
Rezension von Marie am 22. April 2022

Ben blij met de druppeltjes. Geeft me een rustig en vertrouwd gevoel en zie niet meer zo erg op tegen de bevalling en ik slaap ook beter

Goed spul

Beurteilung
Rezension von Theo am 20. April 2022

Bestel dit nu voor 2e keer mee met onze bestelling en geen teek meer gezien

Super goed

Beurteilung
Rezension von Louis am 20. April 2022

Op aanraden van Greetje dit gekocht voor onze rottweiler. In plaats van blaffen naar tv beelden, pakt hij nu dit stukje hout. Het maakt wel wat troep maar de stress is zo goed als weg. Bedankt voor het goede advies

we slapen eindelijk weer door

Beurteilung
Rezension von P am 11. April 2022

Wat een top middel zeg, wij slapen na 3 jaar weer tot half 6/6 uur uit! Bedankt

Werkt echt.

Beurteilung
Rezension von Tineke. am 21. März 2022

Na een week gebruikt te hebben is mijn hond rustiger. Nu geen agressie meer naar honden in verte ook niet meer najagen . Nog een pluspunt betere ontlasting. Hond maakt een ontspannen indruk. Ik ga er vast en zeker mee door.

Goed

Beurteilung
Rezension von Geert am 18. März 2022

Werkt goed.

Goed

Beurteilung
Rezension von Sijmen am 24. Februar 2022

Duidelijk merkbaar, voelt zich veel beter op het gemak bij de hondentrainingen of in een onbekende omgeving. We hebben 2 flesjes gegeven aan onze hond en stoppen nu even om te kijken hoe het gaat. Bedankt voor de prettige service

Heel blij mee

Beurteilung
Rezension von Anoniem am 22. Februar 2022

Ik wil u graag bedanken. De druppels helpen mij enorm. Echt geen migraine aanvallen meer gehad sinds ik het gebruik! Heel blij mee!!

Werkt voortreffelijk

Beurteilung
Rezension von Steven am 18. Februar 2022

Helpt zeer goed bij onze 8 jarige dochter. Slapen gaat goed, beter aanspreekbaar, oogt rustig. We zijn er blij mee. Bedankt!

Werkt fantastisch

Beurteilung
Rezension von Sybille am 7. Februar 2022

De druppels samen met de thee werken zo goed om in slaap te vallen. Ze is overdag een stuk vrolijker. Heerlijk!

Luna doet het goed

Beurteilung
Rezension von Danique am 4. Februar 2022

Hij is weer de vrolijke hond. Geen aanvallen meer, niet meer angstig. We zijn heel tevreden met de bach druppeltjes

bachdruppeltjes voor buikpijn van onze hond

Beurteilung
Rezension von Thijs am 25. Januar 2022

Hij is rustiger, eetlust is nu goed en de ontlasting ook. We zijn tevreden.

Goed

Beurteilung
Rezension von Charlotte am 7. Januar 2022

Ze was bang voor ongegronde of onbestaande dingen. Wilde alleen naar het toilet met de deur open. Huilde altijd als ik haar moeder even weg moest. Moet altijd 1 van ons bij haar slapen. Dat is van de baan. Ze is nog wat onzeker maar durft meer. We zijn super tevreden, niet verwacht.

Tevreden met de bachbloesems voor mechelse herder

Beurteilung
Rezension von Bert am 4. Januar 2022

de spanning van elke keer naar buiten gaan en de schuim bek zodra hij de eerste stap naar buiten zet zijn weg. Ik ben blij met de druppels. Dankjewel!

Gekocht voor mijn kleinzoon

Beurteilung
Rezension von Trinette am 28. Dezember 2021

Slaapt prinsheerlijk

Ervaring met bachbloesem vuurwerkstress druppels

Beurteilung
Rezension von Dirk am 23. Dezember 2021

Ze reageert ontzettend positief op de vuurwerkstress druppels, kijkt nu op wanneer ik thuis ben maar blijft op de bank liggen ipv in blinde paniek eronder te duiken. Ze blijft nog wel alert maar geen paniek meer❤

Ongelooflijk

Beurteilung
Rezension von Nienke am 14. Dezember 2021

Ik was sceptisch over het gaan gebruiken van deze druppels. Al 3 maanden sliep mijn zoon van 20 maanden niet meer door. Om de 2 uur werd hij gillend en huilend wakker. Dus toch maar deze druppels gaan bestellen.. Het is echt ongelooflijk, precies op de 10e dag van het gebruik van deze druppels sliep hij de hele nacht door… Nu, twee weken verder, slaapt hij nog steeds als een roosje en heeft zelfs een ochtend doorgeslapen tot 8 uur… Ik ben ontzettend blij dat ik voor dit product heb gekozen! Dank je wel

Zeker een aanrader

Beurteilung
Rezension von C, Swam- van Meeuwen am 10. Dezember 2021

Ik bemerkte na een paar dagen gebruik al grote positieve verandering in de houding, het gedrag en het slaap patroon van mijn zoontje. Hij is een stuk meer ontspannen, vrolijker en slaapt beter. Hij kan de prikkels beter verdragen. Ben vooral blij dat hij zichtbaar beter in z'n velletje zit.

Zorgvuldig

Beurteilung
Rezension von Laura am 6. Dezember 2021

De zorgvuldigheid waarmee je alles verpakt; zo mooi, zo vol met liefde en toewijding. Zowel zichtbaar als voelbaar. Dank je wel en onze zoontje thijmen doet het er goed op.

Werkt goed

Beurteilung
Rezension von Quit am 30. November 2021

Voor de 2de keer besteld werkt goed

Gekocht voor de huiskat van het verzorgingstehuis waar ik werk

Beurteilung
Rezension von Carla am 25. November 2021

ze plast niet meer tegen de deuren aan en ze lijkt wat rustiger. Ik had al op mijn werk gezegd ik heb het ook gebruikt voor mijn franse bulldog pup en dat heeft hem ook geholpen . Dus we zijn er blij mee!

Bachbloesem vuurwerk border collie

Beurteilung
Rezension von Tom am 18. November 2021

Mijn hond is duidelijk meer ontspannen en maakt ook weer beter contact met de andere honden in huis. Ik koop nu nog een flesje voor hem en hoop dat het zo blijft tijdens oud en nieuw.

goed

Beurteilung
Rezension von Yasmine am 18. November 2021

Wij zijn erg dankbaar voor de resultaten die we zien dankzij de bachbloesem mix

Goede ervaring met Bachbloesems blaffende hond

Beurteilung
Rezension von Tess am 12. November 2021

De druppels werken heel goed. Hij is veel rustiger en kan nu in de tuin heel vaak lekker buiten zijn. Ok kan hij andere honden makkelijker tegen komen. Heel erg fijn. Super bedankt!

Druppeltjes voor vuurwerkstress helpen hier goed

Beurteilung
Rezension von Lonneke am 12. November 2021

Kwartier voor laatste wandeling geef ik de druppels, omdat hier bijna elke avond vuurwerk af gaat. Ben zeer blij met deze mix, groetjes

Tevreden

Beurteilung
Rezension von Anoniem am 9. November 2021

Het rijgedrag is nagenoeg weg, hij heeft nog wel periodes waarin hij overmatig aan het snuffelen is

Stress is afgenomen en mijn adem is rustiger

Beurteilung
Rezension von Timo am 3. November 2021

Ik neem de druppeltjes iedere dag en voel de spanningen van me afglijden. Ik maak me minder druk en let ook minder op mijn adem. Ik heb ondertussen mijn 2e flesje bijna leeg en bestel straks nog een flesje, voor de zekerheid.

Stress is afgenomen en mijn adem is rustiger

Beurteilung
Rezension von Timo am 22. Oktober 2021

Ik neem de druppeltjes iedere dag en voel de spanningen van me afglijden. Ik maak me minder druk en let ook minder op mijn adem. Ik heb ondertussen mijn 2e flesje bijna leeg en bestel straks nog een flesje, voor de zekerheid.

Super!

Beurteilung
Rezension von Stephanie am 12. Oktober 2021

De driftbuien van mn 2 jarige zoontje zijn korter en ik kan hem er makkelijker uit krijgen. Ook heeft hij minder driftbuien. Hij zit veel lekkerder in zijn vel, zo vrolijk. We zijn over de helft van het 1e flesje en ik heb er nog 2 besteld! Wat een verademing!


Wie wirken die Bachblüten?

Bachblüten sind Extrakte aus Bäumen und Pflanzen. Die Therapie existiert seit fast einem Jahrhundert und wurde von dem englischen Arzt Dr. Edward Bach entwickelt. Seitdem werden die Tropfen weltweit von Menschen und Tieren verwendet. Bachblüten haben eine beruhigende und besänftigende Wirkung. Insgesamt gibt es 38 Bachblüten, wobei jedes Mittel eine einzigartige Wirkung hat. Wir bereiten unsere Bachblütenmittel individuell und genau auf Ihre Bedürfnisse abgestimmt zu.

Individuell zusammengestellte Bachblütenmischung

Um eine optimale Wirkung zu erzielen, ist eine fachkundige Zusammensetzung wichtig. Eine Bachblütenmischung wird immer persönlich zubereitet und auf Ihre individuelle Situation zugeschnitten. Sie können eine Bachblütenmischung für alle Ihre Beschwerden online bestellen. Nach dem Kauf erhalten Sie ein paar kurze Fragen. Das Ausfüllen der Fragen dauert nicht länger als 5 Minuten. Sie hilft uns, Sie besser kennen zu lernen und die Bachblütenmischung für Sie vorzubereiten. 100% maßgeschneidert, genau auf Ihre Bedürfnisse zugeschnitten.

Maßgeschneiderte Bachblütenmischung

  • 100% natürlich und sicher, ohne Nebenwirkungen
  • Zubereitet mit original Bachblüten
  • Persönlich und individuell, genau auf den Bedarf zugeschnitten
  • Hohe Kundenzufriedenheit - zuverlässig und kompetent
  • Gesund, fit und schlank in Ihrer Haut mit einer individuellen Bachblütenmischung
  • Bachblüten sind wissenschaftlich nicht bewiesen. Die Wirkung ist von Mensch zu Mensch unterschiedlich.